Tattoo artiest

Percias

perciastattoo

Percias is een topper in zijn segment. Hij blinkt uit in alle soorten Black & Grey realism werk. 

Geef je Percias een foto, dan zet hij een exacte replica daarvan op je lichaam! Mensen, dieren, hij doet niets liever! Daag hem vooral uit, want hoe moeilijker hoe liever hij het heeft.

Percias’ specialisaties

Master in Realism

De ‘realism’ tattoostijl is een meesterlijke kunstvorm waarbij tattoo-artiesten streven naar verbluffend realistische afbeeldingen op de huid. Met oog voor detail en technische vaardigheid leggen ze alles, van portretten tot landschappen, met ongeëvenaarde precisie vast. Realism-tatoeages worden gewaardeerd om hun levensechte uitstraling en het vermogen om de verhalen en herinneringen van de drager op indrukwekkende wijze tot leven te brengen.

Black & Grey

De ‘black & grey’ tattoostijl is gekenmerkt door het gebruik van enkel zwart en grijstinten, waarbij contrasten en schaduwen de diepte en realisme in de tatoeages tot leven brengen. Vaak gebruikt voor portretten en gedetailleerd werk, stralen black & grey-tatoeages een klassieke, tijdloze esthetiek uit en vereisen ze vakmanschap om de nuances van licht en schaduw te beheersen.

People Portraits

De ‘people portrait’ tattoostijl is gericht op het nauwkeurig weergeven van realistische portretten op de huid, waarbij tattoo-artiesten gedetailleerde gezichtskenmerken en emoties overbrengen. Deze tatoeages fungeren vaak als eerbetoon aan geliefden of inspirerende figuren, met sterke emotionele betekenis voor de drager. Het zijn persoonlijke en ontroerende kunstwerken die de connectie met de afgebeelde persoon uitdrukken.

Cover up's (Black & Grey)

De cover-up tattoostijl is gespecialiseerd in het verbergen van oude tatoeages met nieuwe ontwerpen, waarbij tattoo-artiesten zowel creatief als strategisch te werk gaan om ongewenste tatoeages effectief te camoufleren. Het biedt een oplossing voor spijtige tatoeages en leidt tot artistieke transformatie.

Animal Portraits

De ‘animal portrait’ tattoostijl is gericht op het realistisch afbeelden van dierenportretten op de huid. Deze kunst vereist artistieke precisie en begrip van dierlijke kenmerken om de individualiteit van het dier vast te leggen. Deze tatoeages dienen vaak als eerbetoon aan geliefde huisdieren of vertegenwoordigen een sterke verbondenheid met een bepaalde diersoort. Ze combineren visuele indrukwekkendheid met diepgaande emotionele betekenis en belichamen de speciale band tussen mens en dier op een kunstzinnige en persoonlijke manier.

Ook zin in een nieuwe tattoo?

Contacteer ons vrijblijvend om je idee met ons te bespreken.

Onze artiesten

Edgar

Fabio

Maxi

Percias

Sabby