Tattoo artiest

Fabio

fabiettoblacklines

Fabio is onze allround artiest die vooral uitblinkt in cover werk. Hij vindt voor elk probleem steeds een mooie, creatieve oplossing.

Fabio is gespecialiseerd in de zwaardere stijlen zoals Maori en geometric, maar kan vrijwel alles aan! Fabio kopieert nooit, maar maakt voor iedereen steeds een origneel ontwerp!

Fabio’s specialisaties

Cover up's

De cover-up tattoostijl is gespecialiseerd in het verbergen van oude tatoeages met nieuwe ontwerpen, waarbij tattoo-artiesten zowel creatief als strategisch te werk gaan om ongewenste tatoeages effectief te camoufleren. Het biedt een oplossing voor spijtige tatoeages en leidt tot artistieke transformatie.

Full Color Realism

Full color realisme in de tattoowereld is de kunst van het creëren van levensechte tatoeages met levendige kleuren en nauwgezette details. Deze stijl staat bekend om zijn vermogen om portretten, bloemen, dieren en meer met fotografische precisie op de huid weer te geven, wat een indrukwekkend driedimensionaal effect oplevert en een hoog niveau van vaardigheid vereist.

Fine Line Tattoos

Fine line tattoos zijn een subtiele en verfijnde tattoostijl, gekenmerkt door dunne lijnen en delicate details. Ze vereisen uitzonderlijke precisie van tattoo-artiesten en worden vaak gekozen voor hun esthetische waarde en de mogelijkheid om persoonlijke betekenissen met subtiliteit uit te drukken op de huid.

Maori

De Maori-tattoostijl, of “Ta Moko,” afkomstig van de Maori-bevolking in Nieuw-Zeeland, staat bekend om zijn diepgaande culturele betekenis en complexe ontwerpen. Deze handgemaakte tatoeages, met spiralen en symbolische motieven, vertellen het levensverhaal van de drager en weerspiegelen hun stam en afkomst, en worden traditioneel aangebracht met houten beitels, wat hun unieke uiterlijk kenmerkt. Deze stijl wordt nu wereldwijd gewaardeerd om zijn culturele waarde en artistieke schoonheid.

Black & Grey

De ‘black & grey’ tattoostijl is gekenmerkt door het gebruik van enkel zwart en grijstinten, waarbij contrasten en schaduwen de diepte en realisme in de tatoeages tot leven brengen. Vaak gebruikt voor portretten en gedetailleerd werk, stralen black & grey-tatoeages een klassieke, tijdloze esthetiek uit en vereisen ze vakmanschap om de nuances van licht en schaduw te beheersen.

Old School

Old school tattoos, ook wel “traditionele” tatoeages genoemd, zijn klassieke kunstwerken met felle kleuren, dikke lijnen en iconische ontwerpen zoals ankers en schedels. Ze vertegenwoordigen een tijdloze esthetiek en een eerbetoon aan de geschiedenis van tatoeages sinds het begin van de 20e eeuw.

Geometric

De geometrische tattoostijl is een hedendaagse vorm van body art die draait om strakke lijnen, perfecte vormen en symmetrische patronen. Van eenvoudige driehoeken tot complexe labyrintachtige composities, deze tatoeages zijn visueel indrukwekkend. Wat deze stijl echt onderscheidt, is de mogelijkheid om persoonlijke betekenissen en symboliek in minimalistische ontwerpen te verwerken, waardoor het een steeds populairdere keuze is in de wereld van tatoeages.

Blackwork

Blackwork is een tattoostijl waarbij enkel zwarte inkt wordt gebruikt om krachtige, grafische ontwerpen te creëren. Deze stijl kenmerkt zich door dikke lijnen, geometrische vormen en abstracte patronen, waardoor de tatoeages een opvallend en vaak minimalistisch uiterlijk krijgen. Het is geliefd om zijn visuele impact en vermogen om artistieke concepten en symboliek op een duidelijke en enigmatische manier uit te drukken.

Japanese

De Japanse tattoostijl, bekend als Irezumi, is een eeuwenoude kunstvorm die diepgeworteld is in de Japanse cultuur en traditie. Het staat bekend om gedetailleerde afbeeldingen van mythologische wezens, bloemen en golven, uitgevoerd met levendige kleuren. Irezumi vereist meesterschap in traditionele technieken en is doordrenkt met betekenis en symboliek, waardoor het wereldwijd gewaardeerd wordt voor zijn artistieke schoonheid en culturele context.

Ook zin in een nieuwe tattoo?

Contacteer ons vrijblijvend om je idee met ons te bespreken.

Onze artiesten

Edgar

Fabio

Maxi

Percias

Sabby