Tattoo artiest

Edgar

edgartattoo_malta

Edgar is onze allround artiest, iemand die echt alle stijlen aankan. Hij staat vooral bekend voor het fijnere werk door zijn steeds fijn gelijnde tattoo’s.

Edgar maakt voor elke tattoo, klein or groot, altijd een custom design zodat iedereen steeds met iets origineels vertrekt.

Edgar’s specialisaties

Fine Line Tattoos

Fine line tattoos zijn een subtiele en verfijnde tattoostijl, gekenmerkt door dunne lijnen en delicate details. Ze vereisen uitzonderlijke precisie van tattoo-artiesten en worden vaak gekozen voor hun esthetische waarde en de mogelijkheid om persoonlijke betekenissen met subtiliteit uit te drukken op de huid.

Venom Style

Het “Venom style” is een opkomende tattoostijl geïnspireerd door het Marvel-comic-personage Venom. Deze stijl is kenmerkend door duistere, soms angstaanjagende ontwerpen met organische vormen, vloeiende lijnen en nadruk op textuur. Het trekt liefhebbers van horror en sciencefiction aan en biedt tattoo-artiesten de kans om creatieve, complexe verhalen op de huid te vertellen.

Trash Polka

Trash Polka is een gedurfde tattoostijl met Duitse wortels, gekenmerkt door chaotische zwart-rode composities. Het combineert realistische afbeeldingen met abstracte elementen en is vaak provocerend en expressief, waardoor het emoties en boodschappen krachtig uitdrukt op de huid. Deze stijl is populair vanwege zijn avant-garde benadering en onconventionele uitstraling.

Black & Grey

De ‘black & grey’ tattoostijl is gekenmerkt door het gebruik van enkel zwart en grijstinten, waarbij contrasten en schaduwen de diepte en realisme in de tatoeages tot leven brengen. Vaak gebruikt voor portretten en gedetailleerd werk, stralen black & grey-tatoeages een klassieke, tijdloze esthetiek uit en vereisen ze vakmanschap om de nuances van licht en schaduw te beheersen.

Watercolor

De watercolor tattoostijl is een moderne en kunstzinnige benadering van tatoeëren, geïnspireerd door aquarelschilderijen. Deze stijl wordt gekenmerkt door zachte kleurovergangen, vloeiende lijnen en het ontbreken van duidelijke contourlijnen, waardoor tatoeages lijken op aquarelschilderijen op de huid. Watercolor-tatoeages zijn vaak levendig en expressief, met een groeiende populariteit onder mensen die streven naar persoonlijke en visueel opvallende tatoeages.

Cover up's

De cover-up tattoostijl is gespecialiseerd in het verbergen van oude tatoeages met nieuwe ontwerpen, waarbij tattoo-artiesten zowel creatief als strategisch te werk gaan om ongewenste tatoeages effectief te camoufleren. Het biedt een oplossing voor spijtige tatoeages en leidt tot artistieke transformatie.

Ook zin in een nieuwe tattoo?

Contacteer ons vrijblijvend om je idee met ons te bespreken.

Onze artiesten

Edgar

Fabio

Maxi

Percias

Sabby