Tattoo artiest

Maxi

ironchild.tattoo

Maxi tekent custom freehand designs die perfect de contouren van je lichaam volgen. Al zijn custom designs ontwerpt hij zelf met de hand.

Als je echt iets origineels wil dat niet op het internet te vinden is, dan is hij je man! Ook voor cover up’s in zijn speciale stijl kan je bij hem terecht. Niets van het internet gekopieerd maar altijd alles custom getekend, want dat is zijn specialisatie.

Maxi’s specialisaties

Fine Hand Design

De ‘fine hand design’ tattoostijl is een uiterst gedetailleerde en verfijnde benadering van tatoeages. Dit genre richt zich op met de hand aangebrachte, miniatuurontwerpen met complexe lijnen en schaduwen. Het vraagt om uitzonderlijk vakmanschap en artistiek talent van de tattoo-artiesten en wordt gewaardeerd vanwege de delicate en subtiele manier waarop het persoonlijke boodschappen kan vastleggen.

Custom designs

De ‘custom design’ tattoostijl is een persoonlijke en unieke benadering van tatoeëren, waarbij elke tatoeage op maat wordt ontworpen om te voldoen aan de specifieke wensen van de klant. Tattoo-artiesten hebben hierbij de vrijheid om hun creativiteit te uiten en samen te werken met de klant voor een op maat gemaakt ontwerp. Dit resulteert in tatoeages met diepgaande persoonlijke betekenis en een breed scala aan stijlen, waardoor het een populaire keuze is voor wie een uniek kunstwerk op hun huid wil dragen.

Master in Japanese style

De Japanse tattoostijl, bekend als Irezumi, is een eeuwenoude kunstvorm die diepgeworteld is in de Japanse cultuur en traditie. Het staat bekend om gedetailleerde afbeeldingen van mythologische wezens, bloemen en golven, uitgevoerd met levendige kleuren. Irezumi vereist meesterschap in traditionele technieken en is doordrenkt met betekenis en symboliek, waardoor het wereldwijd gewaardeerd wordt voor zijn artistieke schoonheid en culturele context.

Black & Grey

De ‘black & grey’ tattoostijl is gekenmerkt door het gebruik van enkel zwart en grijstinten, waarbij contrasten en schaduwen de diepte en realisme in de tatoeages tot leven brengen. Vaak gebruikt voor portretten en gedetailleerd werk, stralen black & grey-tatoeages een klassieke, tijdloze esthetiek uit en vereisen ze vakmanschap om de nuances van licht en schaduw te beheersen.

Master in Old School

Old school tattoos, ook wel “traditionele” tatoeages genoemd, zijn klassieke kunstwerken met felle kleuren, dikke lijnen en iconische ontwerpen zoals ankers en schedels. Ze vertegenwoordigen een tijdloze esthetiek en een eerbetoon aan de geschiedenis van tatoeages sinds het begin van de 20e eeuw.

Cover up's

De cover-up tattoostijl is gespecialiseerd in het verbergen van oude tatoeages met nieuwe ontwerpen, waarbij tattoo-artiesten zowel creatief als strategisch te werk gaan om ongewenste tatoeages effectief te camoufleren. Het biedt een oplossing voor spijtige tatoeages en leidt tot artistieke transformatie.

Ook zin in een nieuwe tattoo?

Contacteer ons vrijblijvend om je idee met ons te bespreken.

Onze artiesten

Edgar

Fabio

Maxi

Percias

Sabby